Ще один неспокійний день: Дніпропетровщину обстріляли кілька разів

Минає 142 день, 21 тиждень повномасштабної війни в Україні. Про те, яким він був для регіону, розповість Дніпровська панорама з посиланням на пост голови облради Миколи Лукашука.

Як повідомив Лукашук, за сьогодні регіон обстріляли двічі. Так, вдень ворог обстріляв територію Зеленодольської громади, внаслідок чого на одному з полів сталася пожежа. Знищено майже 5 га пшениці. На щастя, ніхто не постраждав. Надвечір був новий обстріл - окупанти знову вгатили по прикордонним територіям Зеленодольської ТГ. Минулося без жертв.

Також ввечері у телеграм-каналах та ЗМІ розповсюдили інформацію про вибухи, які люди чули у Кривому Розі. Микола Лукашук пояснив, що сталося:

Повідомляю, що за інформацією військових, це був обстріл територій Миколаївської області на межі з Дніпропетровщиною. Саме його і чули криворіжці.

Він додав, що наразі в області та по всій території країни лунає тривога. А значить, треба пройти в укриття.

Будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки. Бережіть себе і близьких, бо окупанти влаштовують нам ракетний терор дедалі частіше. Правила безпеки – це важливо! 

Раніше ми писали: Викладав школярам Захист Вітчизни, а нині боронить небо: педагог із Дніпропетровщини вступив до лав ЗСУ