РСЗВ у церкві: у РФ знову збрехали про дії ЗСУ у Дніпропетровській області

У РФ від імені Міністерства оборони розповсюдили фейк про розміщення у Павлограді Дніпропетровської області українських РСЗВ у церкві. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ДніпроTV.

Чи припинить коли-небудь росія брехати? Можливо, але це не точно. З останнього: за даними міноборони рф, на території церкви у Павлограді «націоналісти розмістили вогневі позиції важкої артилерії та РСЗВ», - розповів Лукашук.

Голова облради нагадав, що раніше в РФ вже брехали про важке озброєння в українських музеях. За його словами, навіть уявити важко, як реактивні системи залпового вогню можна розмістити в церквах мирного міста. 

Лукашук підкреслив, що ніяких реактивних систем залпового вогню в церкві ніколи не було і немає. За його словами, такими офіційними заявами росіяни просто вкотре доводять, що РФ – це країна-терорист, яка завжди поширює цинічну брехню, щоб виправдовувати свої злочини. 

Нагадаємо, що вночі 13 серпня Дніпропетровщину знову обстріляли. Російська армія ударила по двох районах - Нікопольському та Криворізькому. Нікополь ворог обстріляв з Градів. По житлових кварталах вдарили 30 реактивних снарядів. У місті понівечені 11 багатоповерхових, 13 приватних будинків та дитячий садок. 

Читайте також: Тіна Кароль подарувала квартиру сім'ї дитини, яка вела щоденник в окупованому Маріуполі