Сильний вітер та мороз по всій Україні. Яка погода буде у Дніпрі (карта)

Навіть прогнозувати погоду на цю дату, 24 лютого, українські синоптики намагаються обережно. Народний синоптик Наталка Діденко завжди дуже емоційно сприймає як клімат навколишнього середовища, так і те, що може змінити звичайне життя. Бо впевнена, що погані ворожі наміри впливають навіть на погоду. Передає Дніпровська панорама з посиланням на телеграм канал синоптика.

Наталка Діденко вважає, що попри російську повномасштабну агресію, не слід проявляти втому, опускати руки, допускати печаль, лінь та зневіру. Треба жити звичайним життям, звертаючи увагу на погоду за вікном. 

Кожен на своєму місці й далі працює, підбадьорює, донатить, розраджує, допомагає, тримає голову й здоровий глузд у рівновазі. І уважно стежить за прогнозом погоди.  Отже 24-те лютого в Україні - перехідна доба від морозів до потепління.  Найближчої ночі найхолодніше буде в східних областях, -9-14 градусів, на решті території -2-8 градусів, на заході близько нуля,- прогнозує Наталка Діденко

Діденко відзначає ще одну особливість  завтрашнього дня - сильний вітер. Південні пориви можуть досягати 15-20 метрів за секунду.

Бадьорий вітер - ознака весняних процесів.  Але - обережно під височезними деревами, на узбережжях, під білбордами та будинками, і не забувайте про шапки і шалики, бо ця пора може поманити сонцем, але все ж поки що холоднувато суттєво полегшувати гардероб, - радить синоптик.

Укаїнський Гідрометеоцентр надає карту по всій Україні

     погода 24 лютого

У Дніпрі погоду зробить вітер. Завтра, 24 лютого він розганятиметься до 30 км/год . Тому гуляти буде не  дуже комфортно.

Раніше ми повідомляли Пока закипает чайник. Пышные и простые пирожки "Пятиминутка".