Смачніше за дорогі сири: рулет з плавлених сирків змітають зі столу
Всі знають, що саме салати та різні дрібні страви визначають, наскільки добре підготувалися господарі до пригощання гостей. Адже важливою частиною будь-якого застілля є закуска. І чим більше рецептів має господиня у своєму арсеналі, тим легше буде вибрати й швидко зорієнтуватися, що сподобається зараз. Рулетики з плавлених сирків завжди доречні, повідомляє Дніпровська панорама.
Необхідно думати над закусками заздалегідь.Крім салатів на столі мають бути канапе та тарталетки. Варто приготувати нехитру, але смачну закуску. Такою є сирні рулетики.
Інгредієнти :
- Сир плавлений - 300 г;
- Яйця - 3 шт.;
- Сметана 20% - 330 г;
- Соєвий соус - ст.л.;
- Борошно - 3 ст.
- Куряче філе (відварене) - 200 г;
- Плавлений вершковий сир – 100 г;
- Сіль - ½ ч.л.;
- Паприка копчена - 1/2 ч.л.
Приготування сирних рулетів
300 г плавленого сиру необхідно подрібнити на невеликих різцях терки. До сирної стружки розбиваються яйця, додається 300 г сметани, соєвий соус і борошно.
Усі компоненти поєднуються між собою, утворюючи подібність тесту. Деко застилаємо пергаментом, викладаємо на поверхню тісто рівним шаром.
Випікати тісто треба приблизно 15 хвилин|мінути| при 200 градусах.
М'ясну масу з'єднуємо зі сметаною та плавленим сиром, сіллю та паприкою. Корж із сиру треба розрізати на дві рівні половини.
На обидва пласти викладаємо м'ясну масу, згортаємо в рулет.
При цьому один рулет треба загорнути у другий рулет.
Приготовлену закуску загортаємо в целофан чи харчову плівку, залишаємо в холодильнику на годину.
В результаті виходить чудова закуска із простих інгредієнтів. Рулет чудово урізноманітнить святковий стіл.
Раніше ми писали про: Відмінне доповнення до шампанського. Найпопулярніший десерт за 15 хвилин