У боях під Бахмутом загинув боєць з Дніпропетровщини. Рідний Новомосковськ пам'ятатиме

Днями під Бахмутом загинув мешканець Новомосковська Юрій Ткаченко. Солдату було 30 років. Якийсь час Юрій вважався зниклим безвісти. Його друзі, рідні та знайомі до останнього вірили, що він знайдеться живим, та з фронту повідомили, що Юрій загинув. Про це передає Дніпровська панорама з посиланням на Телеграм канал міського голови Новомосковська.

MyCollages (93)

Про загибель земляка Юрія Ткаченка у своєму Telegram-каналі повідомив Новомосковський міський голова Сергій Рєзнік.

Юрій мав широке коло друзів у нашому місті. Його знали і поважали за доброту та людяність, за вміння підтримати. Ми до останнього вірили та молились, що він знайдеться живим, — написав посадовець.

Сподівалися, що Юрій знайдеться також його друзі. Юрія Ткаченка знали і поважали за доброту та людяність, за вміння підтримати. 

Друзі написали на сторінці у Facebbook.

Знову втрати в Новомосковському районі .Війна приносить із собою чимало горя і біди. Кращі сини і доньки України віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, мир і спокій у ній... Сьогодні в місті Новомосковську Новомосковського района проводили в останній путь воіна-героя , Захисника України . Солдат Ткаченко Юрій Олександрович , 1992 р.н., загинув в бою з рашистськими загарбниками 10.12.22 року біля н.п. Верхньокам‘янське Бахмутського району Донецькоі області виявивши мужність і героїзм .Тривалий час вважався зниклим без вісті .

Юра був справжнім патріотом України, мужнім воїном і вірним побратимом, а ще - чудовим сином , братом , люблячим чоловіком , хорошим і вірним другом, порядною людиною, здатною завжди прийти на допомогу.Низько схиляємо голови в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю воіна - героя та висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Захисника України. Вічні йому Слава і Шана !

 

скрин боєць

Юрія Ткаченка поховали на Центральному цвинтарі Новомосковська.

Раніше ми писали про те, що Під час ракетного удару загинула стоматологиня Анна Павловська