У Дніпрі демонтували вже близько сотні кіосків, у яких незаконно продавали спиртне

27 листопада у Дніпрі демонтували одразу три тимчасові споруди на вулиці Робочій, 172 (поблизу ринку «Південний»). Усі три кіоски були розташовані з порушенням норм містобудівної концепції розміщення тимчасових споруд і не мали дозвільних документів.

В одному з МАФів під час перевірок інспектори комунального підприємства «Благоустрій міста» зафіксували продаж спиртного в заборонений час – після 22:00, а також реалізацію алкоголю на розлив. Усі три торговельні точки прибрали відповідно до рішення виконкому міської ради. До цього власникам було вручено припис на демонтаж споруд, але вони самостійно їх не прибрали.

«Ці кіоски працювали без жодних дозвільних документів. Є зафіксований факт продажу алкоголю у заборонений час в одному із них. Окрім того, тут ще й продавали спиртне на розлив, пропонували одразу й закуску», – прокоментував юрист КП «Благоустрій міста» Роман Олійник.

Він також додав: у місті вже демонтовано близько сотні так званих наливайок. Робота у цьому напрямі триває.

Марія Дем’янівна мешкає неподалік знесених торговельних павільйонів. Жінка підтримує демонтаж кіосків, які працюють незаконно.

«На власні очі не бачила, щоб продавали спиртне на розлив, але якщо справді є зафіксовані факти, то, однозначно, треба припиняти діяльність таких кіосків. Торгівля повинна відбуватись у законний спосіб. Тому підтримую такі дії для наведення ладу в місті», – зазначила дніпрянка.