У Дніпрі день Макдональдса. Що відбувається у ресторанах зараз (фото)

У Дніпрі сьогоднішній день, 25 квітня, місцеві жителі, жартуючи називають днем Макдональдса. Черги, які сьогодні стояли зранку, протягом цілого дня не меншають. Тут стоять за улюбленимим стравами люди різного віку, чимало матусь з малими дітьми, є люди старшого віку, але дуже багато молоді, в тому числі й школярів, повідомляє Дніпровська панорама з місця подій. 

Непростим відкриття було сьогодні на житловому масиві Перемога, де непередбачувано зникло світло. Проте люди не розходились, а продовжували стояти в черзі, яка, як кажуть дніпряни, "зростала за обрій".

макдональдс Днепр

Люди купують багато фірмових страв, за якими, зізнаються, дуже скучили.  

макдональдс Днепр

макдональдс Днепр

макдональдс Днепр

Як працюватимуть ресторани Макдональдс у Дніпрі

У компанії розповіли подробиці початку роботу: "Заклади працюватимуть з 07:00 до 22:00. У разі оголошення тривоги команда завершує всі виробничі процеси.  Ресторани продовжать роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи.

Придбати страви можна в залі ресторану на касі або через термінали самообслуговування. Також працюватиме МакДрайв. Доставка McDelivery через Glovo та Bolt Food має запрацювати в повному обсязі на початку травня. 

Меню на початку буде скороченим і з часом повинно розширюватись. 

макдональдс Днепр

макдональдс Днепр

макдональдс Днепр

макдональдс Днепр

макдональдс Днепр