У Дніпрі вночі пролунав вибух: яка ситуація у місті та області

У Дніпрі сьогодні вночі, 11 серпня, місцеві жителі чули вибух у декількох районах. О 4:30 пролунав сигнал повітряної тривоги, яка тривала 25 хвилин. Яка ситуація у Дніпрі та області - розповість Дніпровська Панорама, посилаючись на пост голови ДОР Миколи Лукашука.

За інформацією Миколи Лукашука, у Дніпровському районі був один приліт. Масштаби руйнувань з‘ясовуються.

По Нікопольському району окупанти протягом ночі випустили близько 120 снарядів із РСЗВ. 

Половину з них – по самому Нікополю. На жаль, двоє людей – чоловік та жінка – загинули. Ще семеро дістали поранення: троє шпиталізовані, серед них – 13-річна дівчинка. Також одна людина перебуває під завалами п‘ятиповерхівки, пошуки тривають.

Ворожі снаряди пошкодили 39 багатоповерхівок і 2 приватні будинки, будинок дитячої творчості, 3 школи, легкові автівки. Також пошкоджено лінії електропередач.

Ще близько 60 снарядів прилетіло по селу Придніпровське. Внаслідок обстрілів там виникла пожежа в цеху, яку вже ліквідували. Пошкоджено 14 приватних житлових будинків, амбулаторію, торговий центр, електромережі. Без постраждалих. 

Село Великомихайлівка, Синельниківський район: пошкоджено приватний будинок і млин. Фермери втратили 120 тонн зерна. Двоє людей постраждали, жінка перебуває в лікарні. Також рано вранці в районі села стався приліт двох ракет. Без втрат.

Били росіяни і по Криворізькому району. Під обстріл потрапила Велика Костромка: там виникла пожежа, через яку згоріла солома і суха трава. На щастя, постраждалих немає, - пише Лукашук.

Читайте також Один з найважчих: як минув 168 день війни для Дніпропетровщини