В Днепре умер известный журналист, его словом дорожили многие

В Днепре сегодня, 16 февраля, стало известно о том, что ушел из жизни известный журналист Александр Лясковский. 

алек

"Правління Дніпропетровської обласної журналістської організації глибоко сумує та висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям та колегам з приводу непоправної втрати – смерті члена Національної спілки журналістів України Олександра Станіславовича Лясковського.

 Схиляємо голови. Світла йому  пам’ять", - написано в сообщении на ФБ странице Днепропетровской областной организации Союза журналистов.

 

"Шановні колеги и побратими. У наших рядах ще одна попоправна втрата. У інші світи пішов Олександр Лясковський, ветеран журналістики, член НСЖУ, патріарх Драконівского руху. 

Про те, що Олександр важко хворіє, що ситуація безнадійна, дізнався лише кілька днів тому... Говорити багато не буду, лише констатую: двадцять хвилин тому ще один наш побратим (скільки їх, наших колег, за останні дні пішли у вічність!..) покинув наші ряди...

Спортивно-оздоровчий журналістський центр "Тригол" Дніпропетровської обласної організації НСЖУ висловлює щире співчуття рідним і близьким покійного... Сашо, ми пам`ятатиме тебе завжди... Земля тобі, друже, пухом!..", - написал в сообщении коолега журналист Владимир Сорока.

 

соболезнование родным

Фото Владимира Рязанова

умер журналист

Previously in this topic: