Він поклав своє життя за нас. На Дніпропетровщині з почестями в останню путь провели Євгенія Антонова

Знову трагічна звістка надійшла до Дніпропетровщини. 11 травня, боронячи Бахмут, загинув 52-річний воїн Євгеній Антонов з Кривого Рогу. Він був стрільцем-санітаром механізованої роти А7400. Цими днями рідні, близькі й побратими провели Героя в останню путь, передає Дніпровська панорама.

На Донеччині, у Бахмутському районі, Євгеній Анатолійович виконував бойове завдання у складі штурмової групи. На превеликий жаль, бій у селі Оріхово-Василівка став для нього останнім. 

Ось що про батька розповіла його любляча донька Олена Кривенко.

Тато був найкращим. Я його дуже сильно люблю. Це була та людина, яка нікому не відмовляла в допомозі. Він працював на дробильній фабриці Центрального ГЗК, всі його поважали. Коли почалася війна, він одразу сказав: якщо треба, я піду, бо маємо боронити країну. Він хотів стати Героєм, і йому це вдалося. На жаль, ціною життя.
 

За словами доньги загиблого,  Під час артилерійської атаки тато отримав важкі поранення й помер від великої втрати крові. Загинув за Україну.

«Їх добре тренували, готували до завдання, але це дуже складна війна…», - сказала пані Олена.
 

«Євгеній був дуже доброю і рішучою людиною. Він уже пішов на пенсію за вислугою років, але свідомо й добровільно вирішив іти воювати. Він поклав своє життя за нас, за Україну. Ми зараз далі працюємо, живемо майже звичним життям, і все це такою величезною ціною, завдяки нашим захисникам», - поділилися своячка полеглого, пані Валентина. 
 

«Він для мене Герой. Дуже хоробра людина була. Він був і стрільцем хорошим, але ніколи не вихвалявся своїми досягненнями. Вірші писав гарні. Обіцяв про перемогу ще написати», - додав сват загиблого воїна, пан Анатолій. 
 

У захисника залишились дружина й донька. 

Спочиватиме Євгеній Анатолійович у секторі почесних поховань Центрального цвинтаря Кривого Рогу.

Нагадаємо, раніше ми писали

Низький уклін мамі за справжнього Героя України. Дніпропетровщина втратила вірного захисника