Він в усьому був прикладом для зростаючих доньки та сина. На Дніпропетровщину прийшла чорна звістка про загибель Дмитра Пустовойта

Довго солдат не міг прийти додому з війни, ніби боявся засмутити рідних та близьких. Та чорна звістка блискавкою долетіла до батьківського подвір’я і впала на ньому пекучими материнськими сльозами. Пішов у вічність мешканець Іларіонівської громади Пустовойт Дмитро Миколайович, 12 січня 1987 року народження, який загинув у пекельному бою з ворогом під Великою Новоселівкою на Донеччині ще у кінці липня 2022 року.

Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Іларіонівську тергромаду.

У громаді згадують, що Дмитро мав активну життєву позицію і потужний потенціал для реалізації своїх великих планів. Як людина – люблячий та турботливий чоловік і батько, щирий та відкритий товариш, як генеральний директор компанії «Ковбас Маркет» – вимогливий та справедливий керівник.

Попри свою зайнятість, Дмитро Миколайович захоплювався боксом, виступав спонсором іларіонівських юних спортсменів. Він разом з дружиною постійно надавав благодійну допомогу рідній громаді в організації масових заходів. Дмитро підкорював вершини не тільки в бізнесі, а й сам піднімався на Говерлу, Казбек і Пік Меру. Він в усьому був прикладом для зростаючих доньки та сина.

У пам’яті односельців назавжди залишиться образ кремезного молодого чоловіка з дитячою посмішкою на обличчі та добрим світлом в очах.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Дмитра Пустовойта та поділяємо з ними тяжке горе втрати. Низько схиляємо голови в глибокій скорботі, вшановуючи земляка і дякуючи йому за те, що ціною власного життя оберігав наш спокій. ГЕРОЇ не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях", - говорять земляки.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним і близьким захисника.

327719487_537065415056113_909180045336853645_n

Нагадаємо, раніше ми писали. Враг ударил по Украине крылатой ракетой с имитацией ядерной боеголовки