Ворог вдарив балістичною ракетою по цивільному закладу у Дніпрі. Що відомо на цей час

Після нічного обстрілу, ворог не припинив атаки й зранку 26 травня.  Балістична ракета була спрямована в медзаклад Дніпра. Є загиблі та поранені. Про подробиці дня, а також про безпекову ситуацію у Дніпрі та області  станом на 19:45 у своєму телеграм-каналі написав голова Дніпропетровської облради, повідомляє Дніпровська панорама.

ракета 26 травня

Трагічний день для Дніпропетровщини. Ворог здійснив терор мирного населення. Є загиблі та поранені. 31 людина була травмована, з них 8 лікарів та двоє дітей 2020р.н. та 2017р.н. 16 осіб доставлені до лікарень, інші - на амбулаторному лікуванні. За останньою інформацією від лікарів двоє постраждалих знаходяться у важкому стані, 12 чоловік - у середньому, інші мають легкий ступінь поранень,-  написавМикола Лукашук.

обстріл 26 травня

Сьогодні на Дніпро окупанти спрямували балістичну ракету. Вона влучила у медичний заклад. Наразі відомо, що внаслідок удару загинуло 2 чоловіки 1953 та 1966 р.н.

Лукашук 26 травня

зруйнована будівля

Будівля медзакладу була частково зруйнована, горів другий поверх. Після влучання також загорілася одноповерхова будівля приватного підприємства поряд. Площа пожежі становила 200кв.м, рятувальники її ліквідували. 

рятувальник

Також пошкоджені спорткомплекс, навчальний заклад, приватний житловий дім, багатоповерхові будинки та автомобілі.

 Зранку росіяни обстріляли Нікополь. Внаслідок атаки було пошкоджено спортивний комплекс та житловий будинок. 

В інших громадах було тихо. Велика подяка нашим надзвичайникам, правоохоронцям, лікарям швидкої, які швидко прибули на місце події. Якби не їх оперативна робота, наслідки могли б бути набагато гіршими. Щирі співчуття рідним та близьким загиблих і поранених.Винні понесуть покарання. За кожен злочин буде справедлива відплата,- написав Лукашук.

Раніше ми писали про: У Дніпрі сьогодні 26 травня під час ворожої атаки пошкоджено електромережі. Оперативна інформація.