Зі склянки кефіру та без борошна: чудові оладки за 10 хвилин

Варіантів приготування оладок безліч. Однак таких, які б готували без борошна - немає. Але деякі господині впевнилися, що борошно для цієї страви, можливо, не головне. Цікаво? Тоді беріть на озброєння наступний рецепт, повідомляє Дніпровська панорама.

Страва на сніданок та десерт, яку можна подавати з варенням, джемом, сметаною або їсти самостійно - це оладки. Щоб вони були пишними, обов’язково візьміть за основу кефір.

Оладки без борошна готуються лише десять хвилин і стануть чудовим варіантом для сніданку. Спробуйте і переконайтеся.

Як приготувати оладки без борошна

  • яйця – 2 шт.;
  • сода — 1 ч. л.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • манна крупа – 250 г;
  • сіль — щіпка;
  • кефір – 250 мл

Спосіб приготування оладок без борошна

- Необхідно збити яйця із цукром та сіллю до повного розчинення.
- В отриману суміш вилити кефір та збити всі компоненти вінчиком.
- У масу додати манну крупу, замісити тісто густе. Потрібно залишити тісто під харчовою плівкою на півгодини, щоб манна крупа набухла.
- Потім додати до тіста соду і перекласти його в кондитерський мішок. Розігріти в сковороді олію, сформувати на поверхні сковороди невеликі коржики — оладки.
- На середньому вогні обсмажити оладки з боків до рум’яної скоринки.

оладьи на сковороде

Раніше ми писали про: Як приготувати смачні й хрусткі пиріжки швидко й щоб вистачило усім.