«Європейська Солідарність» Дніпропетровщини долучилась до Маршу Патріотів на честь Дня Незалежності України

24 серпня у Києві масштабно відзначили 30-ту річницю Незалежності України. Патріоти, волонтери, військові, ветерани та представники «Європейської солідарності» з усіх куточків країни прибули на Марш патріотів. Сила та міць у єднанні, тож хода продемонструвала, що українці вірять у свою країну та мають бажання рухатись проєвропейським курсом. Депутати, активні члени та прихильники «Європейської солідарності» Дніпропетровщини також пройшли колоною у патріотичному марші. Декілька сотень людей з усієї області приїхали, щоб взяти участь у марші. 

8

"У нашому марші йдуть волонтери, воїни, добровольці. Ті, хто уособлює в моїй уяві непереборну Україну. Для них воля – понад усе, вони готові битися за нашу Незалежність, яка рухає країну в Європу. Подивіться, яка сила, яка міць, яка воля! І наші перемоги точно попереду, я не маю в цьому жодного сумніву. Ми звільнимо українську землю, ми звільнимо Донбас і Крим, бо цей народ перемогти неможливо! Ми знову мобілізуємо весь світ навколо України, і буде історія успіху, яку здійснить фантастичний український народ. Дякую всім учасникам Маршу патріотів та команді «Європейської солідарності». Разом – до нових перемог", – підкреслив п’ятий президент України Петро Порошенко.

Багатотисячний Марш патріотів, який відбувся у Києві, засвідчив непереможність українського народу. Ветерани, волонтери, військові та громадяни, яким небайдуже майбутнє України, зібралися на бульварі Шевченка, щоб продемонструвати свою незламну позицію. Патріотична хода попрямувала до Хрещатика, пройшла майданом Незалежності та вшанувала пам’ять загиблих героїв України на Інститутській. Наступними важливими точками стали Києво-Печерська лавра та на завершення – Співоче поле, де всіх учасників маршу привітали з Днем Незалежності України.

3

"Дорогі друзі, побратими! Пишаюсь вами й щасливий бути в єдиній команді патріотів «Європейської солідарності». Ми вкотре показали, що Дніпропетровщина – форпост боротьби з російською агресією, надійний гарант української державності й територіальної цілісності країни. Дякую кожному, хто приєднався до Маршу патріотів! А нас було декілька сотень з Дніпропетровської області у Києві! Дякую вам за вашу відданість, рішучість, готовність йти далі й перемагати. Сьогодні вже більшість українців підтримує євроатлантичний курс, прокладений президентом України Петром Порошенком. На цьому шляху нас не зупинять ані зовнішні, ані внутрішні вороги та їхні дрібні провокатори. Бо український народ непереможний", – підкреслив керівник Дніпропетровської обласної організації «Європейська солідарність» Максим Курячий.

4