Збарська й Краснов "штурмують" міськраду (Відео)

24 листопада перед початком засідання виконкому Дніпровської міської ради відбулося чергове «реаліті шоу» за участю депутатів міської ради: пані Катерини Збарської та пана Руслана Краснова. Ці народні обранці вкотре намагалися провести на засідання виконкому своїх «помічників» спортивної статури  які за регламентом не мають права брати участь в засіданні.

Тож, аби пройти в будівлю міськвиконкому своєю «дружньою» командою, вони з початку спробували зламати двері, а потім просто вчинили бійку на боковому вході біля другого посту. На ввічливе прохання постового муніципальної поліції, який здійснював пропускний режим у приміщені Дніпровської міської ради зупинитися та пройти до центрального входу, він отримав декілька ударів в обличчя. Ця сутичка супроводжувалась ще і бранною сваркою. Пані Збарська не стримувала своїх емоцій та не соромилася застосовувати ненормативну лексику. До речі, Катерина Збарська є членом комісії з етики Дніпровської міської ради.

Р. S. Зараз співробітники муніципальної поліції продовжують виконувати свої службові обов'язки. А вищезгадані депутати думкою багатіють, яким чином ще «покращити» життя городян, дестабілізуючи робочі процеси міської ради.