20 тисяч доларів і це не межа. В Україні оголосили грошову винагороду за імена вбивць полоненого, який сказав "Слава Україні"

У понеділок, 6 березня, Україну та весь світ вразило страшне відео страти окупантами беззбройного українського військового. У чоловіка вистрілили після слів "Слава Україні!". У мережі одразу з'явилася реакція на звірства росіян. Українці вже оголосили грошову винагороду за імена вбивць полоненого.

Український адвокат та військовий Масі Найєм оголосив у Facebook про винагороду тому, хто назве ім'я вбитого. Однак під його постом з'явилися пропозиції віддати гроші тому, хто назве ім'я вбивці.

Найєм написав, що за ім'я загиблого воїна заплатить 1000 доларів, якщо доведуть достовірність цього вбивці:

1000$ за ім'я того, кого застрелили росіяни після слів "Слава Україні". З достовірними доказами, що це він. Впевнений, що під цим постом ще долучаться люди. Маємо знати ім'я. З повагою до того українця

У коментарях публіка відразу заявила, що дасть і 1000 доларів, і 5000 євро, хто розкриє ім'я окупанта, що вчинив це звірство.

Українці підтримали Найєма. Вони також згодні заплатити гроші, щоб покарати вбивцю.

1000$. Від мене теж. А ще 10 000 за імена кацапів, які розстрілювали", "За дупу або життя воєнного російського вбивці, можна платити", "Герой не буде забутий, але і цю р*шистську н*волоч треба знайти", – і подібне пишуть українці.

На момент написання статті загальна сума винагороди за імена вбивць українського героя становила близько 20 тисяч доларів. До того ж вона постійно зростає.

Нагадаємо, раніше ми писали

У запеклих боях за Бахмут загинув танковий екіпаж бригади Холодний Яр