26-річний бойовий медик бригади з Дніпра допоміг відбити ворожу атаку та врятував 32 побратимів

26-річний бойовий медик Ілля з 128-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ з Дніпропетровщини врятував 32 життя побратимів. Під час одного такого рятування він потрапив у бій, де 35 російських спецпризначенців намагалися взяти штурмом наші позиції, на яких було лише кілька захисників. Бойовому медику довелося взяти участь у відбитті атаки. Попри чисельну перевагу майже всі росіяни були знищені, а Іллі вдалося врятувати пораненого побратима. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію бригади.

До початку повномасштабного вторгнення російської орди Ілля був харчовим технологом і навіть не міг уявити, що колись потрапить у справжній бій. До того ж він навіть потрапив у відео цього бою, яке зробило би честь класичним голлівудським бойовикам. Справа том, що під час бою хлопець не вимкнув свою камеру.

Я просто роблю те, що повинен робити, - каже молодий бойовий медик.

Ілля - один з багатьох героїв, які стали на захист України від ворога. Його історія - це історія про мужність, відвагу і самовідданість.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 23-річний боєць бригади з Дніпра отримав сертифікат НАТО та врятував понад 80 побратимів.