5-річний син Захар став напівсиротою. Уламок снаряду забрав життя Ігоря Кириченка з Дніпропетровщини (відео)

Захищаючи Україну, загинув 36-річний захисник Ігор Кириченко з Кривого Рогу Дніпропетровської області. До лав Збройних сил України захисник приєднався у березні цього року. Він воював на найгарячіших ділянках фронту - на Харківському, Луганському й Донецькому напрямах фронту, повідомляє Дніпровсьска панорама з посиланням на  Рудана.

У свої 36 років Ігор служив заступником командира бойової машини піхоти. Уламок мінометного снаряду назавжди зупинив життя воїна 13 листопада.

Ігор Кириченко пройшов військові навчання за кордоном.

Після школи Ігор навчався у Криворізькому технічному університеті. До повномасштабного вторгнення Ігор Кириченко працював на підприємстві «Юністіл». Одним із хобі Захисника був спорт.

Хлопець мав гарну фізичну підготовку, займався легкою атлетикою, баскетболом, волейболом, футболом і туризмом. Захоплювався технікою та рибальством. Його шанували колеги на роботі. Ігор дуже любив своїх батьків, сестру, був гарним чоловіком і зразковим батьком для синочка Захара. До Кривого Рогу молода родина переїхала з Надеждівки Новопільської громади.

У Ігора могло б бути попереду щасливе й успішне життя, якби не терористи, які нещадно руйнують життя й ламають долі українців.

У мирному житті Кіриченко працював на підприємстві «Юністіл» на інженерно-керівній посаді. 

Дитина стала напівсиротою.

Редакця сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Вічна та Світла Пам'ять нашому Герою!

Владу було лише 22. На щиті Героєм повернувся солдат з Дніпропетровщини