5-річний син Захар став напівсиротою. Уламок снаряду забрав життя Ігоря Кириченка з Дніпропетровщини (відео)

Захищаючи Україну, загинув 36-річний захисник Ігор Кириченко з Кривого Рогу Дніпропетровської області. До лав Збройних сил України захисник приєднався у березні цього року. Він воював на найгарячіших ділянках фронту - на Харківському, Луганському й Донецькому напрямах фронту, повідомляє Дніпровсьска панорама з посиланням на  Рудана.

У свої 36 років Ігор служив заступником командира бойової машини піхоти. Уламок мінометного снаряду назавжди зупинив життя воїна 13 листопада.

загинув ігор кіріченко

Ігор Кириченко пройшов військові навчання за кордоном.

Після школи Ігор навчався у Криворізькому технічному університеті. До повномасштабного вторгнення Ігор Кириченко працював на підприємстві «Юністіл». Одним із хобі Захисника був спорт.

Хлопець мав гарну фізичну підготовку, займався легкою атлетикою, баскетболом, волейболом, футболом і туризмом. Захоплювався технікою та рибальством. Його шанували колеги на роботі. Ігор дуже любив своїх батьків, сестру, був гарним чоловіком і зразковим батьком для синочка Захара. До Кривого Рогу молода родина переїхала з Надеждівки Новопільської громади.

У Ігора могло б бути попереду щасливе й успішне життя, якби не терористи, які нещадно руйнують життя й ламають долі українців.

У мирному житті Кіриченко працював на підприємстві «Юністіл» на інженерно-керівній посаді. 

Дитина стала напівсиротою.

Редакця сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Вічна та Світла Пам'ять нашому Герою!

Владу було лише 22. На щиті Героєм повернувся солдат з Дніпропетровщини