8 лайфхаків для літа, які допоможуть прожити спеку з комфортом

Літо - час відпочинку, відпусток та канікул. В такий спекотний сезон існують секрети, як пережити літо з комфортом, повідомляє Дніпровська панорама.

Лайфхаки для літа:

1. Всі ми звикли, що коли їси заморожений сік або морозиво, то воно починає швидко танути і капати вам на руки. Це досить неприємний момент. Тому візьміть підкладку для кексів і розмістіть її основі палички під морозивом. Тоді вся рідина буде капати туди.

морозиво не капало

2. Холодні напої рятують від спеки влітку. Проте іноді буває, що хочеться чогось прохолодного, а в холодильник поставити забув. Обгорніть пляшку вина, пива або води вологим паперовим рушником та поставте в морозилку на 10-15 хвилин. Завдяки цьому пляшка швидко охолоне.

холодні напої

3. Якщо ви йдете на пляж, а гроші та цінні речі нікуди покласти, цей лайфхак для вас. Візьміть порожню пляшку з під геля для душу чи з інших засобів та виріжте отвір у верхній частині такої ширини, щоб там помістилися ваші речі. Закрийте кришкою. Після цього йдіть спокійно купатися, навряд чи крадій здогадається.

гроші на пляжі

4. Укуси комарів - це символ літа. Якщо ж все-таки комаха вас вкусила, то візьміть нанесіть зубну пасту на укус, щоб зменшити свербіж.

зубна паста

5. Дуже часто складно відмити гриль. Візьміть свіжу цибулину та потріть частинки над гарячою решіткою. Ваш гриль тепер чистий, можете готувати далі смачний шашлик.

гриль

6. Любите полежати у гамаці на природі, а можливості придбати немає - не біда. Просто прикріпіть мотузки до кінців простирадла та підв'яжіть їх до дерева. Можете насолоджуватись відпочинком.

гамак

7. Пікнік - це гарний вид відпочинку, на який часто злітаються небажані гості: мухи, комарі, інші комахи. Візьміть із собою та покладіть на стіл тарілочки з частинками лимона, посипаними гвоздикою. І шкідників не буде.

пікнік

8. Зламався кондиціонер та в авто дуже спекотно. Зробіть наступні рухи: відкрийте та закрийте двері 5-6 разів, щоб позбутися гарячого повітря. Після цього у салоні стане прохолодніше.

машина

Нагадаємо, раніше ми писали, що складова безпечного міста. У Дніпрі триває модернізація вуличного освітлення.