Аджика з кабачків на зиму. Найвдаліший рецепт

Аджика з кабачків на зиму це пікантний, помірно гострий соус з кисло-солодким смаком. Така аджика стане чудовим доповненням до м'яса, пельменів, ковбаси та шинки. Її використовують і як заправку до супів або овочевому рагу. Готувати кабачкову аджику легко, пише Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

  • Кабачки 3 кг
  • Морква 500 гр
  • Перець солодкий 500 гр
  • Часник 5 головок
  • Помідори 1,5 кг
  • Червоний перець мелений 2,5 ст. л.
  • Цукор 100 гр
  • Сіль 2 ст. л.
  • Олія рослинна 200 гр

Приготування:

Помідори подрібнити у м'ясорубці.

Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м'ясорубку.

Наступним на черзі – солодкий перець, за ним – морква.

Видавити часник або подрібнити у ступці.

Усі овочі об'єднати. Додати сіль, цукор, олію.

Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин.

Потім додати|добавляти| червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин|мінути|.

Перекласти аджику в теплі стерильні банки і закатати. Перевернути вгору дном і укутати ковдрою проти ночі.

Нагадаємо, раніше ми писали: Смачний і дуже ситний сніданок: омлет з лавашем, шинкою і сиром