Аджика з кабачків на зиму. Найвдаліший рецепт
Аджика з кабачків на зиму це пікантний, помірно гострий соус з кисло-солодким смаком. Така аджика стане чудовим доповненням до м'яса, пельменів, ковбаси та шинки. Її використовують і як заправку до супів або овочевому рагу. Готувати кабачкову аджику легко, пише Дніпровська панорама.
Інгредієнти:
- Кабачки 3 кг
- Морква 500 гр
- Перець солодкий 500 гр
- Часник 5 головок
- Помідори 1,5 кг
- Червоний перець мелений 2,5 ст. л.
- Цукор 100 гр
- Сіль 2 ст. л.
- Олія рослинна 200 гр
Приготування:
Помідори подрібнити у м'ясорубці.
Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м'ясорубку.
Наступним на черзі – солодкий перець, за ним – морква.
Видавити часник або подрібнити у ступці.
Усі овочі об'єднати. Додати сіль, цукор, олію.
Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин.
Потім додати|добавляти| червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин|мінути|.
Перекласти аджику в теплі стерильні банки і закатати. Перевернути вгору дном і укутати ковдрою проти ночі.
Нагадаємо, раніше ми писали: Смачний і дуже ситний сніданок: омлет з лавашем, шинкою і сиром