Ракетний удар по Запоріжжю. Відомо про 3 загиблих та 7 постраждалих

Сьогодні російські терористичні війська завдали чергового ракетного удару по мирному Запоріжжю. “Надточною” зброєю зруйнувано храм та торгівельні точки у Шевченківському районі, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на офіційну заяву ОВА.

Наразі відомо про 3 загиблих цивільних людей, медики надають допомогу пораненим. Вибуховою хвилею у багатоповерхівках вибито шибки.

Російська ракета вбила трьох людей. Наразі відомо про 5 постраждалих, але їхня кількість може збільшитися, оскільки в багатьох квартирах вибило вікна, розлетілись уламки скла, - зазначив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Журналісти задають питання на місці трагедії, аби поінформувати жителів Запоріжжя про наслідки чергової російської ракетної атаки на місто.

 

Відомо вже про 7 постраждалих.

На трагедію відреагував Президент України Володимир Зеленськеий:

Запоріжжя. Удар російських терористів по житловому кварталу. Станом на зараз відомо про трьох загиблих. Мої співчуття рідним.

Триває рятувальна операція, - зазначив Зеленський

Також стало відомо, що росія вдарила по мирному місту "Іскандером". Удару завдано по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. Зруйновано будівлю церкви, пошкоджено будинки та магазини.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі до зими утеплять 36 закладів освіти