Ароматний ранок: яблучні оладки – ідеальний сніданок для всієї родини

Хочете приготувати найсмачніший сніданок. Пропонуємо приготувати яблучні оладки – ідеальний сніданок. Хто сказав, що сніданок має бути нудним? Запропонуємо вам рецепт, який перетворить ваш ранок на справжнє свято смаку! Це не просто ситний сніданок, але й джерело вітамінів та енергії на весь день. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Чому варто обрати яблучні оладки?

Швидко і просто: Готуються за лічені хвилини.
Смачно: Солодкі яблука в поєднанні з пряною корицею та ніжним тестом створюють неймовірний смак.
Корисно: Яблука багаті на вітаміни та клітковину, а яйця та молоко – на білок.

Інгредієнти:

Яблука - 3-4 шт.
Яйця - 2 шт.
Молоко - 100 мл.
Цукор - 2-3 ст.л.
Борошно - 5-10 ст.л.
Кориця - 1 ч.л.
Вершкове масло - для смаження.

Приготування:

  1. Нарізаємо яблука на скибочки та вирізаємо серединку.
    2. Готуємо кляр: змішуємо яйця, молоко, цукор, корицю та борошно до консистенції як на оладки.
    3. Занурюємо яблучні скибочки в кляр та викладаємо на розігріту сковорідку з вершковим маслом.
    4. Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.
    5. Подаємо теплими, поливши медом та посипавши подрібненими горіхами.

Чудовий рецепт на швидку руку яблучних оладок

Інгредієнти:

Яблука – 3-4 шт. (краще брати солодкі сорти)
Яйця – 2 шт.
Молоко – 100 мл
Цукор – 2-3 ст. л. (за смаком)
Борошно – 5-10 ст. л. (залежить від консистенції тіста)
Кориця – 1 ч. л.
Вершкове масло – для смаження

Приготування:

Готуємо яблука: Нарізаємо яблука на середні скибочки, видаляємо серцевину.
Готуємо тісто: У мисці збиваємо яйця з цукром до пишності. Потім додаємо молоко і корицю, добре перемішуємо. Поступово додаємо борошно, доводячи тісто до консистенції густої сметани.
Смажимо оладки: Розігріваємо сковороду з вершковим маслом. Кожну скибочку яблука занурюємо в тісто і викладаємо на сковороду. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
Подаємо:

Готові оладки викладаємо на тарілку, поливаємо медом і посипаємо подрібненими горіхами (волоськими, мигдалем або фундуком). Можна додати кулю морозива або свіжі ягоди.

Поради:

Для більшої соковитості яблука можна попередньо обсмажити на сковороді з невеликою кількістю води.
Якщо любите більш солодкі оладки, додайте в тісто трохи ванільного цукру.
Для різноманітності можна додати в тісто родзинки, курагу або інші сухофрукти.
Оладки можна подавати як самостійну страву або як доповнення до сиру, йогурту чи каші.
Смачного! Цей простий і смачний рецепт обов'язково сподобається всім членам вашої родини. Приємного початку дня!

 

Нагадаємо, раніше ми писали

Хрумкі огірки на зиму за 30 хвилин: швидкий рецепт для зайнятих господарок