Ароматний рулет зі свинячої рульки: проста страва для вашого столу

Смачний, ситний, соковитий рулет з рульки готується дуже просто. Хто сказав, що святкова страва має бути складною у приготуванні? Рулет зі свинячої рульки – це доказ того, що смачно може бути просто. Ця страва не лише наситить ваш стіл, але й стане справжньою окрасою будь-якого застілля. З великої рульки виходить нарізка на бутерброди, подавати яку можна і закускою на святковий стіл. Про це повідомляє Дніпровська порадниця

Рулет з рульки

Інгредієнти:


Рулька - 1 шт.
Часник - 5-7 зубч.
Сіль, перець - за смаком.
Коріандр мелений - за смаком.

Приготування:

1. Рульку миємо, обсушуємо і вирізаємо кістку.
2. Зрізаємо м‘ясо залишаючи на шкірці лише сало.
3. Відрізане м‘ясо ріжемо на дрібні шматки. До м‘яса додаємо сіль, перець, коріандр, видавлюємо часник. Все гарно вимішуємо, «пробуємо на сіль».
4. На поверхню дошки розгортаємо шкірку, теж трохи солимо і викладаємо на неї м‘ясо рівномірно розприділяючи.
5. Загортаємо в рулет, обгортаємо харчовою плівкою (у мене плівка для запікання), туго обтягуємо ниткою і кладемо в каструлю варитися 3 години.
6. Після цього виймаємо, кладемо під прес і виносимо на холод на цілу ніч. На ранок смачний рулетик готовий.