Астрологи назвали топ знаків зодіаку із чудовим почуттям гумору

Без сміху прожити неможливо - це незаперечно. Всі ми сміємося з різних причин і маємо різний ступінь почуття гумору. Воно залежить від нашого сприйняття навколишньої дійсності, способу мислення, прожитого досвіду. Астрологи назвали п'ятірку зодіакальних знаків, які відрізняються відмінним почуттям гумору. Про це пише Дніпровська панорама.

Терези

Вони люблять смішити людей і натомість отримують позитивну енергію, а задля цього вони здатні на неймовірні вчинки. Втім, це їх не бентежить, головне щоб оточуючі сміялися. У Терезів, як у одного з найбільш товариських знаків зодіаку, гумор на першому місці.

Стрілець

Стрілець любить розповідати кумедні історії, причому він так уміло їх прикрашає, що навіть звичайна ситуація здається сценою з комедії. На вечірці або в компанії він розповідатиме анекдоти доти, доки аудиторія не знесилить від сміху.

Близнюки

Близнюки люблять гумор і часто жартують по-доброму з людей. Фактично цей знак дипломатично вчить оточуючих сміятися з себе і бачити свої недоліки. Будьте впевнені, що Близнюки не промовчать, якщо ви потрапите до якоїсь гуморної ситуації.

Скорпіон

Якщо ви погано знайомі зі Скорпіоном, його гумор вам може здатися жорстким. При подальшому спілкуванні ви не зможете утриматися від сміху, хоча гумор, як і раніше, буде агресивним. Він не судить ситуації чи людей, він просто чесно озвучує свій погляд на речі. А ще Скорпіон – найбільший шанувальник чорного гумору.

Діва

Діва - королева сарказму. Все, що відбувається навколо неї або з нею, вона висміює та використовує для того, щоб змусити людей саркастично посміхатися та реагувати. Діві байдуже, що зараз про неї подумають, така поведінка просто допомагає їй пережити неприємні ситуації з найменшим стресом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що астрологи назвали 3 найбагатші знаки зодіаку.