Автостанція у Дніпрі знову повертається до життя після ракетного удару (відео)

У Дніпрі автовокзал, який у ніч на четвер, 24 серпня, був атакований ворожими ракетами, повертається до звичного графіка роботи. Не минуло й тижня, як автобусні рейси повністю відновили роботу, а розбиті ятки та магазини – вже планують відкриття. Нагадаємо, тоді, у ніч на 24 серпня після атаки десятеро людей отримали поранення, а вибуховою хвилею та уламками побило десятки будівель навколо. Автостанція знову повертається до життя, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на 11 телеканал.

Під час війни - це вже другий удар по станції, у вересні минулого року російська ракета вдарила всього в кількох метрах, тоді вибило вікна, нині ж влучання прийшлося прямо по території автовокзалу.

Своїх перших пасажирів після останнього обстрілу працівники автовокзалу прийняли вже наступного дня.

Автовокзал відновився за добу. Ми вже почали працювати 25 серпня в штатному режимі. Все в нас почищено, вичищено і ми працюємо в усіх напрямках, автобуси їздять, затримань у нас немає ніде, - говорить начальниця зміни автовокзалу Лариса Богун

Водії кажуть: працювати не бояться, виходити на рейс почали майже одразу після атаки.

Ми мирні люди, ми привикли. Народ правда зараз став трохи краще їздити, а працювати потрібно, потрібно, щоб держава рухалася- каже водій Олександр Пуркар.

Подробиці - у відео:

Нагадаємо, раніше ми писали: Сигнал повітряної тривоги у Дніпрі цієї ночі лунав понад 5 годин