У Дніпрі після стрілянини відсторонили від роботи керівників патрульної поліції області - екснардеп Мосійчук (відео)

У Дніпрі відсторонили від роботи керівників патрульної поліції Дніпропетровщини та керівників управління внутрішньої безпеки Нацполіції через потрапляння у ЗМІ неправдивої інформації щодо стрілянини у Дніпрі на проспекті Мазепи. Про це в ефірі ДніпроTV повідомив екснардеп Ігор Мосійчук, повідомляє Дніпровська панорама.

Буду говорити фактами, які я маю від Генеральної прокуратури та від керівництва Національної поліції України. Перш за все за кермом авто знаходився не застрелений чоловік, тому інформація, яку подали журналістам відсторонені керівники патрульної поліції у Дніпрі, не відповідає дійсності. За кермом перебувала жінка. Це очевидно з відео, яке я вчора вперше оприлюднив.

Другий факт, який ми маємо: після сутички, в ході якої поліцейські діяли абсолютно не професійно, не задіяли спецзасоби, гумовий кийок, електрошокери и тому подібне, поліцейський опинився на землі і після цього, діставши табельну зброю, тричі вистрелив у спину громадянину, який загинув на місці, - сказав в ефірі Мосійчук.

Також, за словами Ігоря Мосійчука, від виконання обов’язків відсторонили керівників патрульної поліції Дніпропетровської області.

Інформація, яка надавалась після цього суспільству та керівництву Національної поліції в Київ, не відповідала дійсності. Тому, за моєю інформацією, керівництво Національної поліції в Києві ухвалило рішення, відсторонивши від виконання обов’язків керівників патрульної поліції Дніпропетровщини і керівників внутрішньої безпеки Дніпропетровщини, які, власне, допустили подання неправдивої інформації в ЗМІ і своєму безпосередньому керівництву у Київ, – сказав він.

Наразі офіційно про відсторонення керівництва патрульної поліції у Дніпропетровській області ще ніхто не заявляв.

Нагадаємо, раніше ми писали: Стрілянина у Дніпрі: стала відома особа вбитого водія на проспекті Мазепи, затримано поліцейського