Аж 5 імен. Як звуть чоловіків, які брешуть і не червоніють

Як звати чоловіків, які брешуть найчастіше. Вони роблять це настільки вміло, що навіть оком не моргнуть і не червоніють, повідомляє Дніпровська панорама.

Артем

Артем – це справжній хитрун. Він здатний вибудувати складну багатоходову схему, щоб досягти бажаного. Найдивовижніше, але багато хто навіть не помічає, що Артем обманює.
У звичайному житті, коли цього не вимагає ситуація, він зберігає чесність та відкритість. Хитрість та обман він застосовує у ситуаціях, коли інших варіантів для досягнення мети просто не існує.

Артем може виявляти будь-які методи, якщо йому потрібний певний результат. Тому він може маніпулювати, грати на почуттях та викликати почуття жалості до себе. Якщо він бачить мету, його вже нічого не зупинить, а думка оточуючих для нього не відіграє жодної ролі.

Вадим

Вадим постійно щось вигадує і експериментує, чим збиває з пантелику своє оточення. Почути від Вадима пряму відповідь на серйозне запитання неможливо. Він відповідатиме натяками чи загадками, ніколи не кажучи точно.

Навіть найближчі люди часто не здогадуються, які емоції він приховує у своїй голові. Це досить поширена ситуація, при цьому він має стійкий характер і вміє постояти за себе. Зі своїм оточенням він частіше буває відкритим, а з іншими людьми діє обережно та виважено.

Тарас

Тарас дурить із приводу і без нього. Він має значення, яку мету несе його обман. Навіть під час банальної розмови Тарас може вигадати кілька фактів, які не мають нічого спільного з реальним життям.

У Тараса розвинена інтуїція, тому розуміє, коли його обман доречний, а коли краще сказати правду. У суспільстві часто помічають таку негативну якість. Тому Тарас має чимало недоброзичливців, які можуть виявляти до нього агресію.

Генадій

Геннадій часто стає заручником власного обману. Дуже часто він намагається переконати когось у своїй правоті, і зрештою сам починає вірити у свій обман. Коли Геннадій обманює один раз, йому необхідно продовжувати свою легенду, тому він брехатиме регулярно.

Геннадію не завжди вдається отримувати користь із власної брехні. У суспільстві його негативні якості завжди стають помітними, але через певний час. Головна його перевага – він не брехатиме на серйозні теми. Його обман часто дрібний та малозначний.

Нагадаємо, раніше ми писали

Він витяг її з-під завалів. Бійцю з Дніпра потрібно повертатись на фронт, але залишити собаку нікому