Бажаємо щасливої долі. На Дніпропетровщині бригада швидкої прийняла пологи вдома

На Дніпропетровщині стрімкі пологи вдома закінчились народженням третьої дитини. На світ з'явився чудовий хлопчик. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на фейсбук-сторінку Тетяни Пивоварової.

Вранці 17 вересня за телефоном "103" до Центральної оперативної диспетчерської м. Дніпро надійшов виклик з приводу початку пологів у 21- річної мешканки одного з селищ Чумаківської ОТГ Дніпровського району.

На виклик виїхала бригада Новомосковської станції ЕМД - структурного підрозділу КП "ОЦЕМД та МК"ДОР"(генеральний директор Радій Шевченко) у складі фельдшера з МНС Владислава Саламахи водія Євгена Губина.

Під час огляду жінки, яка перебувала на обліку з приводу вагітності та чекала на третю дитину, фельдшеру було зрозуміло, що дитина ось-ось народиться. І вже за 20 хв на світ з'явився чудовий доношений хлопчик, новий член родини.

Стрімкі пологи вдома, на щастя, відбулись без ускладнень. Після надання необхідної допомоги, породілля та новонароджений були шпиталізовані до акушерського відділення КП "Слобожанська ЦЛ" ССР". Бажаємо малюку щасливої долі, а нашим незламним колегам - сил та наснаги!, - розповіла Тетяна Пивоварова.


иєу

Нагадаємо, раніше ми писали

На консультацію до гінеколога можна звертатися без направлення. Поради НСЗУ