Беру склянку кефіру та 1 яйце. Найкращий рецепт млинців, про який мало хто знає

Тоненькі млинці — це універсальна страва, яка може бути як легким сніданком, так і ситним обідом чи вечерею. Щоб зробити їх ще більш смачними та ситними, можна загорнути в них начинку. Один із найпопулярніших варіантів начинки для млинців — це яйця та цибуля. Цей рецепт простий у приготуванні та вимагає лише кількох інгредієнтів, повідомляє  Дніпровська порадниця.

Інгредієнти для млинців:

200 мл кефіру
200 мл молока
2 чайні ложки цукру
1 чайна ложка солі
½ чайної ложки соди
1 яйце
3 столові ложки рослинної олії
120 г борошна

Інгредієнти для начинки:


6 варених яєць
1 цибулина
щіпка солі
50 г вершкового масла

Приготування:

У мисці змішайте тепле молоко, яйце, цукор і сіль.
Поступово всипте борошно, перемішуючи до однорідності.
Додайте кефир, соду та рослинну олію.
Замісіть тісто, яке має бути рідким і однорідним.
Залиште тісто на 10 хвилин.
Тим часом приготуйте начинку. Очистіть варені яйця та наріжте їх дрібним кубиком. Цибулю дрібно порубайте. Змішайте яйця, цибулю і сіль.
Розігрійте сковороду на середньому вогні.
Смажте млинці, як зазвичай. На кожен викладіть начинку і загорніть його конвертиком.
Обсмажте конвертики з обох боків на вершковому маслі до золотистого кольору.
Смачного!

блибли1бли2