Без батька залишились двоє дітей: в бою за свободу України героїчно загинув боєць з Дніпропетровщини

Стало відомо, що 16 серпня, помер один із солдатів Збройних сил України, машиніст бурової установки дільниці №15 шахти «Родіна» Кривенко Віктор Ігоревич.  Про це повідомили у Facebook АТ «Криворізький залізорудний комбінат», передає Дніпровська панорама

Відомо, що Віктор Ігорович народився 24 січня 1994 року у м. Кривий Ріг.  Після закінчення школи вступив до Криворізького професійного гірничо-електромеханічного ліцею. Набравшись досвіду, з 2016 року працював машиністом бурової установки на цій же дільниці. Зарекомендував собі як працьовитий, відповідальний співробітник та професіонал своєї справи. Користувався заслуженим повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Родіна» та підприємства.

25 лютого 2022 року з початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну Віктора Кривенка було мобілізовано до лав ЗСУ.  Він мав молоду сім'ю, тому прагнув, аби дружина була в безпеці і раділа життю.  Це давало йому сили протистояти ворогові та боротися за незалежність нашої країни.  Під час служби виявивши стійкість та мужність, вірність військовій присязі.  На жаль, 16 серпня, виконуючи військовий обов'язок, він загинув поблизу м. Соледар Бахмутського району Донецької області.

Без чоловіка залишилася дружина Олена Владиславівна, без батька – сини Євген та Дмитро. 

Керівництво, трудовий колектив акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат» щиро поділяє горе батьківщини Віктора Кривенка та схиляє голови у великої скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Світла пам'ять про Віктора Ігоровича назавжди залишитись у наших серцях.  Ми пам'ятаємо, якою дорогою ціною дістається шкірна хвилина мирної життя, - написали у спільноті. 

Редакція Дніпровської панорами висловлює щирі співчуття друзям та родині загиблого.  Вічна пам'ять та слава Герою!

Читайте також: Загинув справжній герой: вороже залізо зупинило серце дніпрянина