Без духовки та без замісу. Кожен вихідний готую бісквіт на сковороді, заздрять усі подружки (фото)

Якщо вдома немає нічого до чаю, радимо взяти на озброєння цей простий і дуже доступний рецепт. Приготувати його найпростіше. Як каже господиня, яка поділилася з нами цим рецептом, усі її подружки заздрять їй білою заздрістю. Так смачно приготувати ласощі у них не виходить. Записуйте або запам'ятовуйте та готуйте. Що там подружки, свекруха якщо покуштує шматочок тортика, одразу підійде до вас, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти для бісквіту

яйця - 3 шт.;
борошно - 90 г;
цукор - 90 г;
ванільний цукор;
сіль - щіпка.

Як приготувати бісквіт

Три курячі яйця кімнатної температури розбиваємо в глибоку миску. Додаємо щіпку солі та ванільний цукор за смаком. За допомогою міксера на невеликих обертах збиваємо яйця. Всипаємо цукор, не перестаючи заважати.

Коли яйця побіліли і залишають слід від віночка, приступаємо до додавання борошна. Всипаємо половину борошна, що просіює, і перемішуємо віночком. Після чого додаємо другу половину борошна. Довго вимішувати не потрібно.

Зауважимо, що ми не додаємо соду та розпушувач, бісквіт підніметься без цих інгредієнтів. Так десерт вийде смачним та натуральним.

Сковороду застеляємо промасленим або силіконовим пергаментом. Якщо такого немає, то можна звичайний пергамент змастити вершковим маслом.

Перекладаємо тісто на сковороду. Щоб рівномірно розподілити продукт, опускаємо в центр дерев'яну паличку та рухаємось по спіралі до країв.

Ставимо сковорідку на плиту та щільно накриваємо кришкою. Якщо в кришці є дірочка, то зверху накриваємо рушником.

Випікаємо 20 хвилин|мінути|, не піднімаючи кришку.

Потім перевертаємо, підкладаючи під дно новий пергамент. Витираємо конденсат із кришки і допікаємо бісквіт 7-10 хвилин.

Чи пропік корж, можна дізнатися за допомогою зубочистки.

Розріжте бісквіт на кілька частин. Кожен із них просочіть солодким сиропом. Це кип'ячена суміш цукру та води. Далі промазали яблучним кремом. Накрили другим коржем. Можна залишити так, а можна додати ще два шари бісквіту. Зверху посипали цукровою пудрою та прикрасили малиною.

Обов'язково спробуєте приготувати бісквіт за цим рецептом! Із начинкою можна фантазувати.

Нагадаємо, раніше ми писали

Він не може бути несмачним. Простий кекс з продуктів, які завжди є у холодильнику