Без варіння та зайвого клопоту: готуємо вітамінний салат із буряка за лічені хвилини

Коли мова йде про вітамінні закуски, ми часто згадуємо класичну моркву по-корейськи, несправедливо залишаючи буряк у тіні. А дарма! Цей коренеплід у сирому вигляді зберігає максимум користі, а в поєднанні з пікантним маринадом перетворюється на справжній гастрономічний хіт, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

буряк (свіжий не варений) - 1 кг.
часник - 7-8 зуб.  
оцет - 5 ст. л.
коріандр мелений - 1ч. л.
цукор - 3 ст. л.
сіль - 1 ч. л.
перець свіжо мелений - 1 ч. л.
олія - 120 мл.


Приготування

  1. Натираємо буряк і одразу робимо заправку: (можна окремо, якщо зручніше) часник, коріандр, оцет, сіль, перець, олія та цукор поєднуємо разом, нічого не підігріваємо! 
  2. Ретельно перемішуємо руками, потім перекладаємо в ємкість і відправляємо в холодильник на 3-4 години.

Також раніше ми писали Сніданок за 5 хвилин: готуємо ніжну та поживну намазку з тунця