Безгрошів'я та злидні. Названо чоловічі імена, які призводять до бідності

Чоловіки із цими чотирма іменами не здатні багато заробляти і нерідко живуть від зарплати до зарплати. Хто ж є представниками цього імені, передає Дніпровська панорама.

Степан

Найчастіше чоловіки з таким ім'ям не дуже щасливі. Вони погано навчаються у школі, а після школи часто пливуть життям. У них часто немає жодних сильних сторін – вони роблять погано все, за що беруться, тому їм важко знайти роботу, забезпечити себе та побудувати сім'ю.

Олексій

Власники цього імені, як правило, намагаються бути майстрами на всі руки, але у них це не виходить. У спробі вхопитися за все, вони не можуть виробити конкретну навичку, яка робила б їх професіоналом у якійсь сфері.

Олексію часто важко влаштуватися на роботу. Він не може себе так подати та продати, щоб за ним йшли гроші й роботодавці. Мало того, Олексію, це ще той мамкин синок, який не поспішає відірватися від маминої спідниці, щоб відчути себе самостійним і самому приймати за себе рішення.

Едуард

Едік не прагне самостійності. Він живе так, як йому живеться. Він не поспішає вирішувати проблеми, тому що на це потрібно витратити сили, час, а часом і вдарити кулаком по столу. Едуарда все влаштовує, навіть якщо він і скотився у прірву. Проблемою менше, проблемою більше, йому байдуже все, що з ним відбувається. Якщо він так говорить про себе, то що тоді думати про його ставлення до родини та рідних!

Едуард - точно не та людина, яка проситиме у начальства просування по службі або збільшення заробітної плати. Як правило, такі пасивні люди нічого не домагаються і дуже живуть посередньо.

Валентин

Валентин – активіст у всьому, чудовий генератор ідей. Однак часто його ідеї призводять до боргів та кредитів, не працюючи так, як це передбачалося.

Валентин – дуже творча людина, і він робить все для того, щоб реалізувати позиви своєї душі, а на гроші їй начхати. Звичайно, жодна жінка не з цим миритиметься, тому часто чоловіки на ім'я Валентин самотні.

Нагадаємо, раніше ми писали

4. Жінок із цими іменами чоловіки запам'ятовують на все життя