Дніпровська блогерка Анна Алхім потрапила в скандал через музику

Скандально відома блогерка з Дніпра Анна Алхім розповіла, що досі слухає російських артистів на стрімінгових платформах, чим приносить гроші самій країні-агресору. Про це селебріті розповіла на подкасті каналу "Волошин", повідомляє Дніпровська панорама.

26 березня в мережі виклали розмовну передачу за участю Анни Алхім. Коли жінка розповідала що не готова повністю переходити на українську мову через те, що боїться втратити "родзинку". Вона також заявила, що досі слухає музику від російських виконавців. 

Її співрозмовник серйозно обурився через дану заяву та перепитав Алхім, чи слухає вона музикантів з рф через офіційні стрімінгові платформи, на що та дала позитивну відповідь.

 

"Лідерка думок" погодилася що усвідомлюює той факт, що її прослухування приносять гроші та податки до країни-агресора, але натомість зазначає, що їй більше ніде слухати музику.

Нагадаємо,у квітні 2021 Алхім була занесена до бази центру Миротворець через заперечення факту російської агресії, антиукраїнську пропаганду та участь в актах гуманітарної агресії Росії проти України.

Також раніше ми писали про трагедію у сім'ї української телеведучої Алли Мазур.