Безкоштовно і цілодобово. У Дніпрі на залізничному вокзалі відбулись зміни (фото)

Інклюзивний простір для дітей на вокзалі Дніпра: радість для маленьких мандрівників. 19 лютого на залізничному вокзалі Дніпра з'явився справжній подарунок для маленьких мандрівників – інклюзивний дитячий простір «Спільно» від ЮНІСЕФ та Укрзалізниці. Це вже четверте місто в Україні, де вокзал обладнано безбар'єрною та абсолютно безкоштовною розвивально-розважальною зоною для дітей. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Укрзалізницю

«Відтепер і на вокзалі Дніпра в очікуванні свого рейсу діти можуть пограти в дитячій зоні, а їхні батьки — відпочити», - зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко. Він також підкреслив, що з початку 2023 року дитячі зони на вокзалах відвідали понад 110 тисяч дітей.

 

Площа вокзальної точки «Спільно» в Дніпрі становить 128 кв. м. Тут обладнано зони дитячої творчості й ігор, де юні мандрівники будь-якого віку знайдуть розваги до душі.

Що є у дитячому просторі:

  • місця для зарядки телефонів;
  • приватні кабінки для грудного вигодовування та сповивання;
  • зручні місця очікування для батьків.

Безкоштовна дитяча точка «Спільно» в Дніпрі працює цілодобово.

Відкриття інклюзивного простору на вокзалі Дніпра – це чудова новина для сімей з дітьми. Це місце, де маленькі мандрівники зможуть весело та цікаво провести час, а їхні батьки – відпочити та зарядитися позитивом.

Безкоштовна дитяча точка «Спільно» в Дніпрі працює цілодобово.