Більше не становлять небезпеки: де у Дніпрі спиляли аварійні дерева

З приходом осені в Дніпрі проблема аварійних дерев стає дедалі гострішою - пориви вітру можуть зламати не лише дрібні гілки, а й навіть повалити дерево, якщо воно згнило всередині. У дворі по вулиці Юркевича, 30 була значна комунальна проблема, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро ТВ.

Старе дерево било своїми сухими гілками по вікнах мешканців. Місцева активістка звернулась по допомогу до телеграм-каналу голови Громадської ради при міський раді Дніпра Геннадія Корбана. Очільник Громради направив звернення до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування.

Тетяна, мешканка будинку №30 по вулиці Юркевича, розповідає: 

Тут росли дерева, каштани, великі та дуже старі. Там тополя росла. Ну, і там каштани, чотири дерева, які нам дуже заважали.

Раніше сухі та старі дерева в її дворі заважали спокійно проходити до під’їзду. Ба більше, гілки били по вікнах квартир.

Заявку очільник Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Приїхали та обрізали дерева, а згодом викорчували пні. Дуже добре. За собою прибрали, пнів не видно, квіти посадили. Дякуємо Геннадію Олеговичу та його групі за злагоджену роботу. Будемо ще звертатися, так як нам пообіцяли ще дерева кроніровать в нашому дворі. Чекаємо ще, - додала пані Тетяна.

Подібні роботи нещодавно також проводили за адресами: вул Робоча, 91; вул Макарова, 1Б та вул Кам’янська, 25.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.
Окрім цього, цілодобово залишити заявку можна в коментарях у телеграм-каналі Геннадія Корбана.

Також раніше ми писали Які торгові центри у Дніпрі є найкомфортнішими для відвідування з дітьми