До кінця терміну придатності три дні: у Дніпрі дитина купила какао, яке неможливо пити

Покупці Дніпра давно вже знають, що здійснюючи покупки не тільки на ринку, а й у магазині, треба тримати вухо гостро. Там так само можуть обвісити, пробити в чеку зайвий товар. І звісно ж, перевірка терміну придатності, особливо молочної продукції, - справа обов'язкова, повідомляє Дніпровська панорама.

Так, до нас до редакції звернулася мама школярки, яка дорогою із занять зайшла до магазину Сільпо на пр. Гагаріна та купила какао, яке хотіла випити дорогою додому.

Вона в мене дівчинка відповідальна, термін придатності перевірила одразу – до 14.10, ще три дні до закінчення. Вона його спробувала, каже, кисле. Попросила перевірити, бо нещодавно хворіла, може, з рецепторами щось не те.

кисле какао у Сільпо Дніпрокисле какао у Сільпо Дніпро

Як розповіла дніпрянка, какао навіть важко вдалося налити в чашку - воно не просто скисло, а взялося комом.

кисле какао у Сільпо Дніпро

Побачивши цю "красу" я зрозуміла, що необхідність пробувати відпала - якість і свіжість какао видно неозброєним поглядом.

Неправильне зберігання або транспортування молочних продуктів часто призводить до такого результату. А непрозоре пакування не дозволяє зрозуміти, чи свіжий товар.Підсумок - розчарування дитини і дарма витрачені гроші.

Також раніше ми писали Замість себе вечерею погодували урну: у Дніпрі продають гнилу фасовану зелень