Бісквіт, начинка, морозилка. Готуємо неймовірно смачний торт за 5 хвилин (фото)

Якщо хочете приготувати найсмачніший тортик, вам не знадобиться багато часу. Лише 5 хвилин і десерт готовий. Спробуйте, приготування страви займе дуже мало часу, передає Дніпровська панорама.

Інгредієнти тіста для шоколадного торта:

яйця - 4 шт.;
цукор - 160 г;
рослинна олія - 100 мл;
розпушувач - 14 г;
молоко - 200 мл;
какао-порошок - 45 г;
борошно - 150 г.

Інгредієнти для начинки:

білий шоколад - 600 г;
сухе молоко - 90 г;
вершки 17% - 400 мл;
вершкове масло - 25 г.

Приготування шоколадного торта:

У чашу блендера висипаємо цукор, виливаємо олію і тепле молоко, розбиваємо яйця. Збиваємо інгредієнти протягом хвилини до однорідності.

Борошно просіюємо в окрему миску разом з розпушувачем та какао-порошком. У борошняну суміш виливаємо молочну масу, перемішуємо віночком.

Змащуємо боки та дно форми для випікання (22х10х10 см) вершковим маслом. Дно накриваємо пергаментом, виливаємо у форму тісто.


Випікати бісквіт для торта потрібно 40 хвилин у духовці за 180 градусів.

Поки випікається бісквіт, потрібно з'єднати в чаші блендера крихту білого шоколаду і гарячі вершки. У змішані компоненти додаємо вершкове масло та сухе молоко.

Бісквіт виймаємо із форми, зрізаємо верхівку. Ділимо бісквіт на два коржі.


Застилаємо чисту форму целофаном, переміщуємо на дно один із коржів. На корж виливаємо начинку із білого шоколаду, накриваємо другим коржем.

Запечатуємо торт у целофані, відправляємо в морозильну камеру мінімум на 4 години.
Після застигання торта ми отримуємо десерт з великим прошарком солодкої начинки. Перед подачею можна посипати торт цукровою пудрою чи сухим молоком.

Нагадаємо, раніше ми писали

1 склянка кефіру і 10 хвилин часу. Виходить ціла гора ось такої смакоти