Боєць бригади з Дніпропетровщини зізнався, що допомагає вижити в окопах

Боєць 108-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Олексій з позивним Фартовий має за плечима чималий досвід війни та вчить підлеглих, як вижити в окопах. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від бригади.

Олексій був учасником АТО, потім працював на кабельному заводі, де пройшов шлях від зварювальника до начальника виробництва. На початку війни він та три його друга вступили до лав 108 бригади ТрО. Фартовий мав можливість служити в різних підрозділах, але врешті решт повернувся у піхоту.

У піхоті цікавіше! Але не кожен зможе сидіти в окопах і витримувати ворожі обстріли, на це, скажу вам, треба мати залізну волю, - пояснює Олексій.

Військовий передає свій досвід підлеглим і головну увагу приділяє виживанню.

У нас служать звичайні мужики, не кадрові військові, але зараз вони вже переростають у справжніх воїнів, бо вони навчаються, розвиваються в військовій справі і вже здатні відбивати атаки ворога і головне залишатися живими, - каже захисник.

Подумки Олексій зі своєю сім'єю, з синами, які швидко ростуть і їм потрібен батько.

Чим далі від сім'ї, тим сильніше бажання повернутися до них і це мотивує мене повернутися додому живим і здоровим, - додає Фартовий.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Нікополі бабуся не залишає зруйнований будинок через свого собаку. Вони мешкають під ворожими обстрілами.