У Нікополі бабуся не залишає зруйнований будинок через свого собаку. Вони мешкають під ворожими обстрілами (фото)

У Нікополі, який ворог щодня атакує артилерією та ударними дронами, літня жінка мешкає у своєму зруйнованому будинку та відмовляється від евакуації. Про це написала волонтер Анастасія Князева, передає Дніпровська панорама.

Жінку повинні були евакуювати ще півроку тому, але вона залишається під обстрілами через свого собаку Мітяя, якого вона виростила змалечку. Нібито з собакою виїхати неможливо. 

Бабуся яка ледве пересувається живе в самому пеклі, де обстрілюється все кожного дня, всі поруч сусіди повиїзджали, а бабуся яка повинна була евакуюватись ще з пів року з хати, відмовляється бо вона не може покинути свого друга Мітяя, якого виростила змалечку,з яким прожила три роки, - йдеться у повідомленні.

Волонтер опублікувала фото бабусіного будинку, точніше те, що від нього залишилось. 

Жалко всіх і людей і тварин,але й дуже серце болить за стареньких і беспомічних бабусь і дідусів - заручників війни,які кожен день ризикують своїм життям не евакуюються, бо не можуть покинути своїх четверолапих друзів, додає волонтерка.

собака Мітяйсобака Мітяй

За її словами, Мітяй дуже добрий та розумний песик. Зараз для нього шукають родину і якщо не знайдуть, то його господарка відмовиться й від наступної евакуації.

Там де зараз живе бабуся разом з Мітяєм, жити просто не можливо... Снаряди не питають, яку слідуючу хату розбомбити вщент.

пост про бабусю з собакою у Нікополі

Нагадаємо, раніше ми писали, що 20-річний боєць бригади з Дніпра шокував британських інструкторів.