Буде холодно: понеділок у Дніпрі синоптики прогнозують з морозом вдень і вночі

В Україні у понеділок, 20 листопада, очікується серйозне похолодання з опадами у вигляді мокрого снігу. Такий прогноз погоди оприлюднила синоптикиня Наталка Діденко, передає Дніпровська панорама.

За її словами, сніжна погода в Україні у понеділок очікується на сході та заході України.

У понеділок опади у вигляді дощу та мокрого снігу найбільш ймовірні на сході та заході України, каже Діденко.

На решті регіонів країни, як запевняє Діденко, опадів впродовж доби не очікується. Разом з тим, вночі стовпчики термометрів впадуть до позначки у -6 градусів.

Вже значно уважніше дивіться під ноги і під колеса - мокрі дороги з тротуарами і навіть подекуди з ожеледицею (ох) можуть стати причиною небажаних зіткнень. Побережіться. Буде холодно: вночі 0-6 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 4 тепла, - прогнозує синоптикиня.

У Києві, за словами Діденко, опадів також не очікується, але вже варто звертати увагу на зимовий одяг, оскільки впродовж доби середня температура повітря становитиме від -3 до 0. Середина наступного тижня буде ще холоднішою, але синоптикиня поки що не готова прогнозувати дощі та мокрий сніг, тому радить слідкувати за щоденними прогнозами погоди.

Прогноз погоди від Укргідрометеоцентру

20 листопада хмарно з проясненнями.

У західних, східних, більшості центральних та південних областей сніг, подекуди з дощем, на дорогах місцями ожеледиця; на решті території без істотних опадів.
Вітер переважно північний, у західних областях південно-східний, 7-12 м/с, вночі у південній та східній частинах місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; на Закарпатті, Прикарпатті, півдні та південному сході країни вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла.