Перший сніг у Дніпрі: місто огорнуло білим мокрим покривалом (фото)

У Дніпрі під вечір 19 листопада пішов перший мокрий сніг, повідомляє Дніпровська панорама.

Місцями він перейшов у справжній сніг - як у Діївці, а десь випадав так, що його бачили лише в повітрі, на землі сніг одразу танув, на Тополі йшов дощ. А в Придніпровську падав щільно та впевнено, як перший провісник зими.

На випадок посилення снігопаду просимо водіїв не залишати свої автомобілі біля проїжджої частини, щоб не заважати роботі снігоприбиральної та посипальної техніки.

сніг

За прогнозами синоптиків, найближчими днями у Дніпрі очікується похолодання. Завтра прогнозують дощ зі снігом, хмарну погоду. Температура повітря у місті буде від +1° до -3°, далі може опуститись до -5 градусів.

сніг

Таким чином, перший сніг у Дніпрі став символом приходу зими. Він приніс із собою як радість, так і побоювання. Мешканці міста сподіваються, що зима буде не надто холодною та сніговою, і що вона не принесе жодних серйозних проблем.

сніг

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що щойно місто запорошить – пів тисячі робітників готові чистити дороги від снігу. На поміч їм буде задіяно чималу кількість спецтехніки. В управлінні з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР зазначили, що у зимовий період буде залучено 177 одиниць спецтехніки. З них 87 – посипальної, 32 – снігоочисної, 24 – малої посипальної, 22 самоскиди, 12 навантажувачів.

снег в Каменском

сніг

сніг

снеіг

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що перший сніг випав у Кривому Розі.