Булочки на сковороді: рецепт для початківців

Ви тільки починаєте освоювати кулінарні премудрості? Цей рецепт – ідеальний варіант для вас. Прості інгредієнти, мінімум зусиль, а результат – неймовірно смачні булочки, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кефір - 250 мл.
Борошно - 450 г.
Яйце - 1 шт.
Цукор - 3 ст. л.
Щіпка солі.
Сода – 1 ч. л.
Вершкове масло - змащувати тісто.
Олія - для смаження.

Приготування

  1. До кефіру додати яйце, сіль, соду та цукор. Перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Розкотити в пласт, змастити вершковим маслом.
  2. Закрутити в рулет (не дуже щільний). Нарізати на частини завширшки 2 див. Смажити з двох сторін на олії до рум'яності. Присипати пудрою.

Також раніше ми писали Хрумкі огірки на зиму за 30 хвилин: швидкий рецепт для зайнятих господарок