Булочки на сковороді: рецепт для початківців
Ви тільки починаєте освоювати кулінарні премудрості? Цей рецепт – ідеальний варіант для вас. Прості інгредієнти, мінімум зусиль, а результат – неймовірно смачні булочки, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Кефір - 250 мл.
Борошно - 450 г.
Яйце - 1 шт.
Цукор - 3 ст. л.
Щіпка солі.
Сода – 1 ч. л.
Вершкове масло - змащувати тісто.
Олія - для смаження.
Приготування
- До кефіру додати яйце, сіль, соду та цукор. Перемішати. Всипати борошно і замісити тісто. Розкотити в пласт, змастити вершковим маслом.
- Закрутити в рулет (не дуже щільний). Нарізати на частини завширшки 2 див. Смажити з двох сторін на олії до рум'яності. Присипати пудрою.
Також раніше ми писали Хрумкі огірки на зиму за 30 хвилин: швидкий рецепт для зайнятих господарок