Низький уклін мамі за справжнього Героя. Євгеній Мороз з Дніпропетровщини загинув на фронті

Жовтоводська громада в жалобі. Важка звістка прийшла з фронту. 17 листопада через ворожий артобстріл загинув 37-річний жовтоводець, працівник «Гарант Метиз Інвесту», молодший сержант ЗСУ Євгеній Мороз. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Євгеній народився 11 квітня 1986 року у смт Петрове Кіровоградської області. Там же закінчив 9-ть класів. Професійно-технічну освіту здобув у Жовтоводському ВПУ-70.
Працював на ТОВ «Агрофірма «П’ятихатська», на підприємствах Кривого Рогу, АЗС у с. Ганнівка, довгий час – за кордоном. Останнє місце роботи - ПрАТ «Гарант Метиз Інвест», водій навантажувача.

Пройшов строкову військову службу, отримав спеціальність заступника командира взводу військової розвідки.

На захист України став 16 травня п.р. За час служби показав себе, як високо вмотивований військовослужбовець, справедливий керівник та надійний побратим. Він стійко долав труднощі та негаразди служби, завжди йшов уперед, постійно професійно самовдосконалювався, підтримував моральних дух свого підрозділу.

17 листопада поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області Євгеній потрапив під артилерійський обстріл та загинув.

Усі, хто знав чоловіка, кажуть, він був доброю, світлою, великодушною та надзвичайно веселою людиною. Любив жартувати, будь-яку ситуацію сприймав позитивно, ніколи не впадав у відчай. Був опорою та підтримкою для мами Ярослави Василівни та сестри Марини, надійним тилом та безмежно люблячим чоловіком для дружини Ірини та доньки Олександри.

Прощання із Євгенієм Морозом відбудеться 28 листопада біля пам’ятника Героям визвольної війни українського народу 1648-1654 років.

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Євгенія Мороза.

Вічна слава та пам'ять полеглому Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали 

Доньки й велика рідня втратили найдорожче: на Харківському напрямку загинув Євгеній Аніщенко з Дніпропетровщини