Доньки й велика рідня втратили найдорожче: на Харківському напрямку загинув Євгеній Аніщенко з Дніпропетровщини

20 листопада 2023 року при виконанні бойового завдання на Харківському напрямку, обороняючи кордони рідної країни, захищаючи її незалежність загинув Євгеній Аніщенко, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Покровську громаду.

Євгеній народився 1 вересня 1980 року в селі Романки Покровської громади. Тут пройшли його дитинство та юність. Навчався в Романківській школі, продовжив навчання у Вищому професійному училищі №75, здобув спеціальність тракторист-механік. Почав трудову діяльність в ксп «Побєда», згодом була служба в армії Збройних Сил України. Потім продовжив працювати в ТОВ «Рассвет».

18 років тому зустрів свою долю в Павлоградському районі, працював на шахті, тут народились його доньки. Часто приїжджав до рідного краю, де проживають його батьки, бабуся, велика рідня, багато друзів.

Аніщенко боец

Євгеній був добрим сином і братом, гарним товаришем, добрим, люблячим вірним чоловіком, прекрасним батьком. Його всі запам’ятають завжди усміхненим, спокійним, завжди готовим прийти всім на допомогу, згадують земляки.

За час проходження війської служби досконало виконував свої обов’язки, був надійним бойовим товаришем та незламним воїном, ніколи не зупинявся перед труднощами, залишався вірним військовій присязі.

Та, на жаль, життя нашого захисника обірвалося у віці 43 роки 20 листопада 2023 року при виконанні бойового завдання на Харківському напрямку.

Прощання з Євгенієм відбудеться в с. Нова Дача на Павлоградщині, де він проживав з родиною.

Покровська громада та усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним та близьким полеглого. Нехай Господь допоможе вистояти у цей надважкий час, розділяємо цю непоправну втрату, вічно будемо пам’ятати подвиг Євгенія Костянтиновича – Героя, який віддав життя за мирне небо над Україною, - йдеться в дописі Покровської громади.

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним та близьким Героя-захисника.

Нагадаємо, раніше ми писали: На Дніпропетровщині облаштували підземну лікарню