Це була справжня трагедія: Філатов розповів про відновлення автобусного парку після торішньої ракетної атаки (відео)

Восени минулого року Дніпро втратив велику кількість автобусів, що обслуговували важливі маршрути. Про те, як вдалося вийти з цієї критичної ситуації та хто допоміг місту розповів Філатов, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на “Наше місто”.

У 2022 році у виніку ракетного удару по АТП були  вщент зруйновані понад сто автобусів.

мер Дніпра Філатов

Це була серйозна трагедія. Внаслідок ворожої атаки на АТП загинули люди.

В цей складний час Дніпру дуже допомогли Київ, Вінниця, а також наші іноземні міста-партнери — німецький Кельн, японське місто Осака. З їхньою допомогою наші транспортники відродили муніципальні автобуси, запустили соціально важливі маршрути для дніпрян, що возять людей у найвіддаленіші мікрорайони.

Хочу сказати слова подяки дніпровським підприємцям. Дуже допомогли бізнесмени Олександр Дитятковський (власник потужної фармацевтичної компанії – прим.ред.), Андрій Здесенко (власник компанії «Біосфера» – прим.ред.).

Наразі проблема вирішена. Будемо сподіватися, що така трагедія не повториться. Проте ми постійно готуємось. Адже ніхто не знає, куди ці падлюки можуть влупити знову.

Також раніше ми писали Ухвалення цього рішення було складним: Філатов розповів про місяць очного навчання в школах і дитсадках Дніпра (відео)