Це дуже смачно, ароматно і так по-осінньому: банановий хліб, який тане в роті

Холодні вечори просяться зігрітися чашкою теплого чаю та шматочком домашнього бананового хліба. Його солодкий аромат та ніжна текстура створять особливу атмосферу у вашому домі, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Яйце - 1 шт.
Цукор - 50 г.
Пюре банана - 150 г (це приблизно 2 банана).
Борошно - 110 г.
Розпушувач - 0,5 ч. л.
Вершкове масло - 60 г.
Горіхи, краплі шоколаду, сухофрукти.


Приготування

  1. В миску додаємо цукор та яйце, збиваємо, додаємо бананове пюре, перемішуємо, всипаємо просіяне борошно, розпушувач, розтоплене вершкове масло, за бажанням додаємо шоколад або горіхи, перемішуємо.
  2. В форму, змащену вершковим масло, присипаним борошном, викладаємо тісто, випікати у розігрітій духовці 25-30 хвилин при 175 С. 

Також раніше ми писали Гарбузові пончики: осіння насолода для всієї родини (відео)